Nyhetsbrev 2, November:

E21O NR7 år nu påväg ut i brevlådorna!:
E210´s sista NR7, i alla fall i pappersform, är nu påväg ut i brevlådorna! Ett nytt nummer med läsning bland annat om avtalsrörelsen, två år efter #metoo, Förbifarten och självklart ännu ett roligt, fackligt korsord!
    Blir du vinnaren av detta nummers korsord så vinner du både en facklig gåva och ett presentkort;!)
E21O blir digital:
Årets åttonde nummer av medlemstidningen E210 kommer i december och det blir inte bara årets sista nummer utan det absolut sista numret av E210 som fysisk version! Samtidigt som årets åttonde nummer av E210 kommer ut så kommer tidningen även att lanseras digitalt! Efter årsskiftet kommer E210 sedan att vara digital framöver!
Socialistiskt Forum 23/11:
"SocForum19 är arenan och startpunkten för en valrörelse, en motståndsrörelse, en väckelserörelse! Vi ses den 23 november.
Folkbildning när det är som bäst. 50 programpunkter, 6 timmar, en rörelse! Ett måste för alla samhälls- och politikintresserade."

Lördagen den 23/11 äger årets Socialistiskt Forum rum på ABF, Sveavägen 41 – missa inte denna otroligt intressanta och givande dag!
https://abfstockholm.se/socforum/
E210´s Korsord:
I och med att medlemstidningen E210 blir digital så kommer det endast att komma två stycken korsord till att kunna tävla i – korsord NR7 och NR8.
Efter E210 NR8 så upphör E210´s fackliga korsord, men sedan det senaste numret av branschtidningen Vägbanan så innehåller den ett fackligt korsord. Där kommer dessa framöver att finnas och då i ett större format än i E210.