Stipendieutdelning – årets Bygg- respektive Maskinelev 2017!

Det är juni vilket innebär skolavslutning och student, för branschens yngsta generationer!
    Simon Olsson (till vänster) och Albin Morin (till höger) är två av Bolandsgymnasiets studenter! Bara ett par dagar innan själva utspringet så samlades de blivande studenterna och branschens framtidsarbetare i skolmatsalen för att äta en somrig lunch följt av prisutdelning. BYN Uppland var en av de organisationer som var på plats denna sommardag för att dela ut diplom och stipendie på 3 000 kronor till två elever som presterat extra bra under utbilningens gång!
    Simon Olsson och Albin Morin blev årets elever som fick ett diplom samt stipendie för extra bra presterat under utbildningen, gott kamratskap, alltid glad och positiv, samt representerat utbildningen och skolan på ett bra sätt!
Grattis till er och välkomna in i branschen, men först Grattis till studenten och Trevlig Sommar! 

Kommentera gärna: